Connect met ons via

  • facebook
  • twitter
  • youtube

Neem vandaag nog contact op. info +31.657.319.188

Hét grootste voordeel van DecoSan is : Alle bestellingen worden gratis gebracht en geplaatst!

Decosan - Acryldeurtjes

Onderhoudsinstructies voor ultra-hoogglanzende acryl)fronten van Keukenfrontjes / Badkamerfrontjes.

Fronten met een acryl coating worden gekenmerkt door een uitstekende ultrahoogglans. Om ervoor te zorgen dat de fronten bij de afwerking en het transport niet beschadigd worden, zijn die voorzien van een beschermfolie. Deze folie mag pas in de laatste montagehandeling worden verwijderd.

Na het verwijderen van de beschermfolie is het acryl oppervlak nog gevoelig. Gebruik een sopje van 1 % zeep en een schone, zachte doek (geen micro-vezeldoekje) voor de reiniging. Om een statische oplading te voorkomen, adviseren wij om een antistatische kunst- stofreiniger te gebruiken. Om de bestandheid tegen schoonmaak- en krassporen te verbeteren, moet het oppervlak met de aanbevolen polijstmiddelen worden behandeld. Ondiepe krasjes kunnen zo ook voorzichtig worden verwijderd.

Tevens wordt na een behandeling met polijstmiddel de krasvastheid verbeterd. Ultrahoogglanzende fronten beschikken over zeer goede reinigingsmogelijkheden, omdat het oppervlak compleet gesloten is. Vuil kan daardoor zonder veel krachtsinspanning en zonder chemische middelen goed worden verwijderd. Let er altijd op dat de gebruikte schoonmaakmiddelen (doekjes, sponsjes enz.) extreem schoon zijn. Eventueel aanwezige minerale verontreinigingen, zoals zand- of stofdeelt- jes, kunnen krassen op het oppervlak veroorzaken en mogen daarom niet worden gebruikt.

Voor dergelijke gebruikssporen kan de producent niet aansprakelijk worden gesteld. De gebruikte schoonmaakmiddel -- indien mogelijk katoenen doeken (geen microvezeldoekjes!) – moeten van tevoren grondig worden gereinigd en uitgespoeld.

Mocht er bij het schoonmaken minerale stof of zelfs metaalstof worden afgenomen, moeten de schoonmaakmiddelen continu worden uitgespoeld, zodat de stofdeeltjes geen sporen op het hoogglanzende oppervlak kunnen achterlaten. Er kunnen microscopisch kleine gebruikssporen ontstaan. Die vallen afhankelijk van de kleur en lichtinval meer of minder op. Zij verminderen de waarde niet, maar zijn net als bij alle hoogglanzende oppervlakken van auto‘s, glas of andere meubeloppervlakken op lange termijn niet te vermijden.

(Scroll naar beneden om alle foto's tebekijken
of klik op foto's om te vergroten!)
acryl keukenkastdeur: 1 acryl keukenkastdeur: 2 acryl keukenkastdeur: 3 acryl keukenkastdeur: 4 acryl keukenkastdeur: 5 acryl keukenkastdeur: 6 acryl keukenkastdeur: 7 acryl keukenkastdeur: 8 acryl keukenkastdeur: 9 acryl keukenkastdeur: 10 acryl keukenkastdeur: 11 acryl keukenkastdeur: 12 acryl keukenkastdeur: 13 acryl keukenkastdeur: 14

Website links

 Welkom  Keukens  Badkamers  Woonkamer  Buitendeuren  Bars
 Kluswerkzaamheden  Aanrechtbladen  Badkamermeubels  Bankstellen  Paneeldeuren  Barkrukken
 Aanbiedingen  Inbouwapparatuur  Acryl-Deurtjes  Tvmeubels  Tafelpoten  Losse-Banken
 Contact/Advies
 Laminaatdeurtjes  Foliedeurtjes  Schoenenkast  Tafelbladen  Vaste-Banken
 Trapbalusters  Stoelen  Spiegels  Slaapkamer  Babykamer  Kinderkamer
 Bed/Kast/Bankpoten  info-Keukens  info-Badkamers  info-Kamerinterieurs  info-Deuren  info-Horeca