Connect met ons via

  • facebook
  • twitter
  • youtube

Neem vandaag nog contact op. info +31.657.319.188

Hét grootste voordeel van DecoSan is : Alle bestellingen worden gratis gebracht en geplaatst!

Decosan - Keukens

(Scroll naar beneden om alle foto's tebekijken!)

Een nieuwe keuken: een droom die uitkomt!

Laat u keuken geheel naar wens ontwerpen

(Klik op foto's om te vergroten!)

Keuken: 1 Keuken: 2 Keuken: 3 Keuken: 4 Keuken: 5 Keuken: 6 Keuken: 7 Keuken: 8 Keuken: 9 Keuken: 10

Uw droom komt uit: eindelijk die nieuwe droomkeuken. Decosan garandeert een goede service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

In onze knusse showroom ziet u enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Maar Decosan biedt alle gewenste keukenstijlen aan. Adviseur Y. Akcin komt bij u thuis met een variatie aan keukendeuren en werkbladstalen, zodat u meteen een indruk krijgt van het resultaat. In de daadwerkelijke ruimte uw keuken bespreken maakt het voor u vele malen inzichtelijker dan alleen op papier. Uw voorkeuren worden ter plaatse besproken en de keuken opgemeten. Dan wordt er een 3D-tekening gemaakt van de situatie en een prijsindicatie gemaakt. Ook hoort u meteen wat de geplande werkzaamheden zijn: zo staat u niet achteraf voor verrassingen!Keuken: 11 Keuken: 12 Keuken: 13 Keuken: 14 Keuken: 15 Keuken: 16 Keuken: 17 Keuken: 18 Keuken: 19 Keuken: 20

In onze knusse showroom ziet u enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Maar Decosan biedt alle gewenste keukenstijlen aan. Adviseur Y. Akcin komt bij u thuis met een variatie aan keukendeuren en werkbladstalen, zodat u meteen een indruk krijgt van het resultaat. In de daadwerkelijke ruimte uw keuken bespreken maakt het voor u vele malen inzichtelijker dan alleen op papier. Uw voorkeuren worden ter plaatse besproken en de keuken opgemeten. Dan wordt er een 3D-tekening gemaakt van de situatie en een prijsindicatie gemaakt. Ook hoort u meteen wat de geplande werkzaamheden zijn: zo staat u niet achteraf voor verrassingen!

Keuken: 21 Keuken: 22 Keuken: 23 Keuken: 24 Keuken: 25 Keuken: 26 Keuken: 27 Keuken: 28 Keuken: 29 Keuken: 30 Keuken: 31 Keuken: 32 Keuken: 33 Keuken: 34 Keuken: 35 Keuken: 36

De adviseur maakt ter plaatse een tekening van uw situatie.

Tevens kunt u bij de adviseur terecht voor informatie over het totaalpakket wat wij te bieden hebben. Want... alles kan bij Decosan.

Interieur en Keuken

Vaak zult u uw eethoek willen aanpassen aan de ruimte en uitstraling van uw keuken. Bij een open keuken speelt ook de sfeer en stijl van de woonkamer mee. Zou het bijvoorbeeld niet mooi zijn als u de kleur van uw keuken terug kunt laten komen in het tafelblad van uw eethoek, gecombineerd met stoelen die passen bij het meubilair van uw woonkamer? Een dergelijke eethoek is in de reguliere meubelzaken moeilijk te vinden. Vandaar dat Decosan naast keukens ook (keuken)eetkamerinterieur levert, die qua uitstraling, kleur en/of materiaalgebruik helemaal bij uw keuken passen. Voor een betaalbare prijs.

Expert

Kunt u bij de inrichting van uw huis tips gebruiken van een expert? Maak dan ook eens een afspraak met dhr. Y.Akcin. Hij helpt u graag met een uitgebreid interieuradvies. Kosteloos en geheel vrijblijvend: dat is onze service! TIP Neem het volgende mee naar uw afspraak:

Zo kan Decosan u goed verder helpen!

Nieuwe keuken of nieuwe inbouwapparaten?

Vervangen is vaak goedkoper dan repareren!

Inbouwapparaten in uw keuken gaan na vele actieve jaren vaak slijtage vertonen. Wist u dat vervangen slimmer is dan repareren!?

De keukens van de laatste 10-15 jaar zijn van uitstekende kwaliteit en zijn vaak helemaal nog niet aan vervanging toe. De inbouwapparaten gaan echter na vele jaren actief te zijn geweest wel slijtage vertonen. Een slijtage die soms nog wel eens met een reparatie tijdelijk op te lossen is maar op enig moment zult u toch een keer moeten gaan vervangen. Vaak is vervangen echter slimmer dan repareren omdat in de hedendaagse apparaten technieken zijn verwerkt die aanzienlijk energiebesparend zijn uw energienota heel wat kostenvriendelijker maakt!

Website links

 Welkom  Keukens  Badkamers  Woonkamer  Buitendeuren  Bars
 Kluswerkzaamheden  Aanrechtbladen  Badkamermeubels  Bankstellen  Paneeldeuren  Barkrukken
 Aanbiedingen  Inbouwapparatuur  Acryl-Deurtjes  Tvmeubels  Tafelpoten  Losse-Banken
 Contact/Advies
 Laminaatdeurtjes  Foliedeurtjes  Schoenenkast  Tafelbladen  Vaste-Banken
 Trapbalusters  Stoelen  Spiegels  Slaapkamer  Babykamer  Kinderkamer
 Bed/Kast/Bankpoten  info-Keukens  info-Badkamers  info-Kamerinterieurs  info-Deuren  info-Horeca