Connect met ons via

  • facebook
  • twitter
  • youtube

Neem vandaag nog contact op. info +31.657.319.188

Hét grootste voordeel van DecoSan is : Alle bestellingen worden gratis gebracht en geplaatst!

Decosan - KinderKamers

(Scroll naar beneden om alle foto's tebekijken!)

Samen met u de perfecte kinderkamer creëren waar uw kind in leeft en zich ontwikkelt. Dat kan Decosan. Een groot deel van onze kennis hebben we verworven door vele jaren ervaring en vele gesprekken met ouders. Het begrijpen van de behoefte van kinderen, luisteren naar hun ervaringen, fantasie en eigen invulling nemen wij mee in het ontwerp.

(Klik op foto's om te vergroten!)

KinderKamer: 1 KinderKamer: 2 KinderKamer: 3 KinderKamer: 4 KinderKamer: 5 KinderKamer: 6 KinderKamer: 7 KinderKamer: 8 KinderKamer: 9 KinderKamer: 10 KinderKamer: 11 KinderKamer: 12 KinderKamer: 13 KinderKamer: 14 KinderKamer: 15

En ook voor een tienerkamer kunt u bij ons terecht. Vroeger was dat alleen een kamer om in te slapen met zeil op de vloer, een poster aan de muur en misschien een plantje. Tegenwoordig is het meer een slaapkamer met alles erop en eraan.


Onze markt is gebaseerd op de vaardigheden en het gebied van de binnenhuisarchitectuur. We bestuderen verschillende aspecten zoals volumes, doorloop en lichtinval ten opzichte van de functionaliteit en activiteiten. Hierin nemen we de persoonlijkheid en behoeften van het kind mee als ook de familiesfeer en omgeving en we geven u een totaal beeld van het plan voor de kamer met een goed overwogen inrichting.


Ons werk is het creëren van sfeer in de slaapkamer door te werken met kleuren, en materialen.

Alles passend bij uw smaak, de ligging en grootte van de kamer, om juist die sfeer te creëren die uw kinderkamer maakt tot een heel speciale plek waarin uw kind zich helemaal thuis en zichzelf voelt.

KinderKamer: 16 KinderKamer: 17 KinderKamer: 18 KinderKamer: 19 KinderKamer: 20 KinderKamer: 21 KinderKamer: 22 KinderKamer: 23 KinderKamer: 24 KinderKamer: 25

Website links

 Welkom  Keukens  Badkamers  Woonkamer  Buitendeuren  Bars
 Kluswerkzaamheden  Aanrechtbladen  Badkamermeubels  Bankstellen  Paneeldeuren  Barkrukken
 Aanbiedingen  Inbouwapparatuur  Acryl-Deurtjes  Tvmeubels  Tafelpoten  Losse-Banken
 Contact/Advies
 Laminaatdeurtjes  Foliedeurtjes  Schoenenkast  Tafelbladen  Vaste-Banken
 Trapbalusters  Stoelen  Spiegels  Slaapkamer  Babykamer  Kinderkamer
 Bed/Kast/Bankpoten  info-Keukens  info-Badkamers  info-Kamerinterieurs  info-Deuren  info-Horeca